Opfordrer dine børn til udeleg

Det er ikke nogen hemmelighed, at det i dag kan være svært at få trukket sine børn væk fra diverse skærme. De sidder inde på deres iPads og ser YouTube-videoer, de sidder på deres laptops og gamer med deres udenlandske venner, de sidder på deres smartphones og holder øje med de mange sociale medier, og de ser TV for at få deres fix af underholdning. Det betyder, at meget af det udeliv, som der før herskede i børn og unges liv efterhånden, er forsvundet. Det kan du dog være med til at genskabe.

Kombiner det elektroniske med udelivet

Til det skal du blot bruge et redskab, der kan være med til at forene dine børns interesse for elektronikken og udelivet. Og netop derfor bør du tage et kig på et el løbehjul. Med et el løbehjul får dine børn lov til at pille ved nogle mekaniske ting og dermed ikke føle sig helt fremmede med det produkt, som de står med mellem hænderne, men samtidig er de nødsagede til at lade sig underholde med det uden for, hvorfor de kommer ud og får noget friskt luft.

Et el løbehjul kan byde på timevis af sjov

Og så er der heller ikke noget, der er meget sjovere end blot at suse frem og tilbage, op og ned ad gaden på et el løbehjul. Et sådan kan virkelig sørge for, at man får noget vind i håret og nogle røde kinder, og derfor kan el løbehjulet gå fra at være en rumraket til for eksempel et spionkøretøj. Det er således kun fantasien, der sætter grænser for de mange sjove lege, der kan komme ud af et el løbehjul. Derfor vil det også kunne underholde dine børn udedørs i timevis, mens de bare suser rundt og mærker farten under dem.

Sådan får du dine børn aktiveret

Og selvom der er tale om et elektronisk legetøj, så er det også noget, der aktivt kan være med til at få dine børn aktiveret. Der er nemlig behov for bevægelse ind i mellem for at få el løbehjulet i gang, og derfor er det ikke nok at stå stille hele tiden som indelivet foran skærmene fordrer til. Et el løbehjul kan således også være en måde, hvorpå du får sparket noget mere energi, noget mere motivation og noget mere aktivitet i dine børn.