Punkter at huske på, mens købe perle smykker

Naturlige pærer er ekstremt sjældne i dag på grund af forurening og overfiskning. Næsten er 95% af tilgængelige perler kulturperler kun. Kulturperler perler er naturlige produkter, der fremstilles ved at tage hjælp fra videnskab til en vis grad. Mollusk er implanteret med en kerne for at stimulere produktionen af nacre. Over et par år, nacre lag er bygget og perle er dannet. Nacre er den vigtigste faktor i perler, fordi glans af perlerne kommer fra nacre. Bløddyr skabe naturlige og kulturperler perler i floder, søer og oceaner. Kulturperler bruges til at oprette forskellige former for perle smykker som halskæde, ring, armringe, osv.

Imitation perler er fremstillet ved dypning plast, glas eller shell perler i jorden fiskeskæl. De er yderligere lakeret for at producere perlemorsskær. Det ville imidlertid være meget nemt at skelne mellem kulturperler perler og rhinestones. Kulturperler besidder en indre glød, mens efterligning perler har kun en overflade skinner. Yderligere, hvis du gnider den oprindelige perle mod din øverste tænder, du ville få en grynet følelse, som ikke ville være der med imiteret perle. Disse punkter bør blive husket mens købe perle smykker.

Perler er normalt klassificeret som A, AA og AAA de fleste af de perle sælgere. Perler er altid på mode. Perler er også klassificeret som ‘fejlfri,’ ‘lidt ufuldkomne’, og «ufuldkomne.» Fejlfri perler er svært at få og priser højere. De kaldes ‘fremragende perler’ og “meget god perler.” Perler med små skønhedsfejl kan betegnes som «gennemsnit.» Perler, der har masser af skønhedsfejl betragtes som ‘dårlig’. Yderligere, høj kvalitet perler ville have tykke nacre. Derfor bør ingen kompromis gøres samtidig med at købe perle smykker, selv om du skal også være opmærksom på dit budget.

Du kan købe perle smykker i form af enkelt streng halskæder, multi strand halskæder, snoet perle halskæder, båndet perle halskæder, osv. Shell armbånd, shell vedhæng, shell øreringe og shell ringe er også tilgængelige i perle smykker rækkevidde. Perler skal altid tørres med blød klud efter at have brugt dem til at fjerne snavs og olier. De skal også opbevares i linned eller anden lignende blød klud til at undgå den perle smykker bliver ridset. Perler kræver fugt og de har tendens til at knække under tørre forhold. Hvis du føler din klima er en varm en, derefter holde en fugtig klud i boksen, separat og væk fra den perle smykker. Kluden skal gøres våd mindst to gange om dagen. Omhu bør tages, perle smykker ikke kommer i kontakt med kemikalier som eddike, klor blegemiddel, ammoniak, parfume, kosmetik, hairspray, osv. Perler bør derfor bæres kun efter du har afsluttet sprøjtning af parfume, hårspray, osv. arbejdet udføres fuldt ud på din hud og makeup. Sådanne forholdsregler vil holde din dyrebare perle smykker i god stand i en længere periode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.