Acupunture point kort

Udøvere af den ældgamle kinesiske kunst af akupunktur er afhængige af akupunkturpunkter kortet til gratis fanget energi i kroppen og genoprette sundhed.

Du måske har opdaget denne type diagram af det menneskelige legeme på væggen af din holistisk lægens kontor eller under et besøg til en butik for naturlig sundhed. Det skildrer mange punkter på kroppen hvor kroppens energi, også kendt som qi, ofte ophobes. Faktisk, er der over 2.000 point, gennemføre energi i hele kroppen!

På grund af deres direkte forbindelse til strømmen af energi i kroppen afbildet pres akupunkturpunkter på akupunkturpunkter kort hjælp til at regulere kroppens funktion, humør, følelsesmæssige og åndelige velbefindende. Du kan finde det overraskende, at akupunktur har været brugt i mere end to årtusinder til at hjælpe med at lindre hovedpine, hudsygdomme, fordøjelsesproblemer og astma. Og det er kun begyndelsen. Akupunktur har været kendt for at hjælpe med depression, fobier, afhængighed, lavt selvværd, spiseforstyrrelser og andre lidelser forårsaget af energi ubalancer i kroppen.

Traditionel Akupunktur punkter diagram viser 14 vigtigste kanaler, også kendt som meridianer, der findes i kroppen en meridian for hver af de tolv organer, en langs rygsøjlen og en anden langs maven. Akupunktur trykpunkter er placeret langs disse meridianer, og nogle punkter har mere end en funktion. Det betyder, at en akupunktør kan bruge dem til at helbrede mere end en type af sygdom.

For eksempel, er der et almindeligt anvendt punkt på Akupunktur punkter diagram, som er placeret på bagsiden af hånden mellem tommel og første finger. Akupunktører bruger det primært til at lindre smerter og til at behandle forstoppelse eller andre tarm lidelser. Dette punkt, men bruges også til behandling af sygdomme, som forårsager betændelse og feber. Fordi tyktarmen meridian løber fra hånd til ansigt, manifestere disse symptomer ofte i hals og hoved.

Et andet punkt på en akupunkturpunkter kort er placeret i bunden af kraniet langs galdeblære meridian. Dette er en værdifuld punkt at vide omkring forkølelse og influenza sæsonen, fordi det hjælper med at behandle disse irriterende sygdomme. Det hjælper også, lindre hovedpine, nakkesmerter og feber. Derudover det kan også sænke blodtrykket og slappe af spændinger i regionen omkring øjnene. Der er en lang række punkter, der kan indeholde nøglen til bedre sundhed for dig.

Hvordan bruger en akupunktør disse punkter på en akupunkturpunkter kort? Han eller hun anvender små nåle og placerer dem på det særlige sted på patientens krop til at hjælpe med at lindre sygdomme som følge af forstyrret energi flow. Ved at manipulere med strømmen af qi på disse punkter, er de to former for energi i kroppen, yin og yang, bragt i korrekt justering. Det kan kræve flere besøg din akupunktør til at bringe din krop energi i harmoni.

Fremme korrekt strømmen af livsenergi på bestemte akupunkturpunkter pres vil hjælpe bringe din krop i fysisk og psykisk harmoni, ordentlig kost, motion og sund livsstilsvalg. Besøg en autoriseret akupunktør, der har studeret akupunkturpunkter kortet i detaljer for at sikre en gavnlig session.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.